Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zcek

7. 9. 2008 20:36
čím výš, tím víc

Výbor pro integraci nikdy nebyl v SF, tak si tam prostě zajel. Politici z krajských úřadů jezdí každoročně několikrát na úřadem placené pobyty, rozuměj dovolené, po Evropě. Vždycky se to dá nějak okecat - přebírání zkušeností tamějších úřadů, diskuse. Na program se zařadí hodinová exkurze do místního infocentra, a týdenní pobyt za naše prachy může začít. Krajský úřad do Finska, integrační výbor do Ameriky. Čím výš kdo je, tím víc si užívá.

0 0
možnosti

jonee

14. 8. 2008 19:45
Kur vičku Jacques...

...netřeba komentovat, ale když čeští politici začali hned po revoluci jezdit po světě, tak to byla teprve přehlídla primitivismu a buranství. Co jen naší zemi nadělali ostudy. Dopručuji knihu Jana Drábka (Jan Drábek: Po uši v postkomunismu. Vydal Knižní klub a Ikar, Praha 2000) - nebude věřit, co vše bylo možné.

0 0
možnosti

Hucul

14. 8. 2008 9:28
Nojono...

Kdo v CR neco umi, dela to. Kdo ne, cpe se ke korytku politiky. Je mi trapno, kdyz vidim, ze se ti nymandi nedomluvi zadnym jazykem a i v cestine maji znacne mezery.

Inu, vsichni slusni lide se politice vyhybaji.

0 0
možnosti

Andrea Jamborová

14. 8. 2008 8:42
Lidi sou různé

U paní Kateřiny au au Jacques mě nemůže, co se týká chování, už nic překvapit. Komunisty z let minulých u nás paradoxně najdete na těch nejvyšších postech a takový ten klasický "strup" se také nenachází jen v restauraci IV. cenové skupiny.

Ale nenechte si jimi kazit náladu. Venku je krásně, sluní svítíčko a zpěvi ptáčkují.:-)

0 0
možnosti

Lenka Leon

14. 8. 2008 8:47
Re: Lidi sou různé

Naladu si rozhodne zkazit nenecham.... to je jenom spise zamysleni nad smetankou, ktera takhle "reprezentuje" nasi vlast. Au, au! :-)

0 0
možnosti

hayley

14. 8. 2008 8:12
Podobna zkusenost z Miami

Zili jsme nekolik let v Miami. Muj manzel tam byl britsky consul. Cely diplomaticky zbor byl pozvan se seznamit s tehdejsim ceskym velvyslancem,nebudu jmenovat, ale byl to blizky pritel p.Havla.

Dorazili jsme par minut pred uvedenou hodinou, nikdo z ceskeho velvysl.tam nebyl, aby vital hosty. Po temer hodine, kdy vsichni pritomni diplomati chteli odejit, pan velvyslanec a jeho velka suita doraazila,postavili se spolu do kolecka a s nikym se nebavili. Po dalsi pulhodine se arogantne oprel o barovy pult a zacal mizernou anglictinou zaka zakladni skoly vykladat jak pracoval kdysi v kotelne. To se prosim psal rok 2004. To je asi tak vsechno, co rekl. A pak se zase postavil ke svym. Mistni diplomati zvedli oboci a odesli bez rozlouceni. A ja se stydela, ze jsem puvodem ceska.   

0 0
možnosti

Lenka Leon

14. 8. 2008 8:25
Re: Podobna zkusenost z Miami

Vite, ze si to dovedu zive predstavit? Naproste prehlizeni okoli, arogance, nezajem....... Mam pocit, ze nasi politici snad neznaji vyznam slova "diplomacie". I kdyz jsou vyzbrojeni armadou prekladatelek....

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3853x
Jsem jednou z davu tech mnoha "Husakovych deti" co ma hlavu v oblacich, nohy v toulavych botach, a srdce v San Francisku. "One day if I do go to heaven, I'll look around and say: "It ain't bad, but it ain't San Francisco."