Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1.a4

16. 1. 2008 9:21
Mám jiné zkušenosti

Máme rodinou zubařku, absolutní spokojenost. Obesílá nás koresponďákem na prohlídku, vždy příjemná, dokonce mi odpustila platbu za materiál a skutečně všechny zákroky jsou bez nějakého problému. Bohužel od mládí nemám zuby až tak nejlepší a ona posledních patnáct let vždy zachraňuje co se dá. Takže dvě korunky, které jsou dnes lepší než původní zuby. A u té jedné si skutečně vyhrála s podkladem. Dcera k ní chodí aniž yb měla jakékoliv obavy. Když si vzpomenu na zubaře svého mládí a školní prohlídky, rozdíl je poznat. Registrace nebere a vím, že k ní létají i nějací britové, výjde je to levněji než v Británii a naposledy říkala, že spravovala zuby i nějakým američanům, ale to byla náhoda, že zde byli u někoho na návštěvě. A i když jí platili v hotovosti, divili se , jak je to levné.

0 0
možnosti

apple

15. 1. 2008 13:27
Joo

je to tak.Ja jsem nikdy neverila,kdyzz jsem videla na obrazovce nejaky lidi s krasnym ,doslova vystavnim usmevem,ale ono to tak je.Az pozdeji,kdyz jsem sama potrebovala dentistu jsem pochopila.Platby za zubare jsou opravdu sileny a pojisteni veskere zadne,takze amici se staraji.Doma maji ruzne specialni kartacky,nite,rovnatka atd.A co se tyce samotnych zubaru,je to myslim ,jak u nas.Bud je dobry zubar nebo spatny,rozdil je v platbe a to poradny.

0 0
možnosti

Marek Staněk

15. 1. 2008 8:38
A teď ještě tu o ...

...rozdílu mezi zdravotním pojištěním a zdravotní daní

0 0
možnosti

SEAn

15. 1. 2008 8:01
Ambiciozní piráti - fušeráci .

Pozemní pirátství v čechách, zvané krycím názvem "zubní péče" je charakteristickým projevem zdejšího ruského komunismu se všemi nevýhodami západního kapitalizmu, nastoleného zde po roce 1989. Otrokářská práce, ukrajinské platy, to není ještě to nejhorší. Daleko podstatnější je absurdní profesionální felčarské amatérství, které nenese jen nevídané mechanické fušeráctví, ale i třeba následné závažné infekce, které si od lékaře přineseme kromně zdemolovaného chrupu. Fantastické jsou i v podstatě pokusy na lidech, které zde provádějí v masovém měřítku zahraniční firmy se svými "novými materiály a kosmickými technologiemi". Zkrátka, jak kdysi napsal herec Molier: Nejlepšé lékař je ten, pro kterého jsme běželi, a on nebyl doma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3853x
Jsem jednou z davu tech mnoha "Husakovych deti" co ma hlavu v oblacich, nohy v toulavych botach, a srdce v San Francisku. "One day if I do go to heaven, I'll look around and say: "It ain't bad, but it ain't San Francisco."