Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Batole a vibrator

Pred nekolika lety jsem si behem studii privydelavala na skolne hlidanim jednoho batolete. Bylo to celkem prijemne odreagovani od politickych teorii ci dlouhych veceru stravenych se Stalinem. Tohle batole vsak nebylo ledajake. Jmenovalo se Charlie, ale ja jsem si ho “pocestila” na Karlicka. Nic nenamitalo. Bylo nesmirne vynalezave a zvedave a nenechalo se jen tak necim zaskocit. Jednoho krasneho dne mne vsak ono batole dostalo pekne na kolena. Primo pred nosem mi totiz vitezoslavne zasermovalo vibratorem jeho velevazenych rodicu. Jeste ke vsemu za velevazene pritomnosti jednoho z nich.

Bylo takove vsedni sedive rano. Otevrela jsem dvere domu rodiny, pro kterou jsem pracovala, a kdyz jsem maleho sverence a ani jednoho z jeho rodicu nenasla v obyvaku, bylo mi jasne, ze si zrejme jeste budou v loznici stlat postel nebo ve vedlejsi koupelne provadet povinnou ranni hygienu. Presne jak jsem ocekavala. Batole si na zemi spokojene pobrukovalo a hralo si s vlackem, zatimco jeho mamina si vedle cistila zuby. Takova ranni pohoda. Vlacek se vsak jiz ponekolikate vykolejil a batole se rozhodlo, ze je cas najit si jiny zpusob zabavy. Zlakala ho otevrena skrin s oblecenim, ke ktere se tedy zvedave premistilo. S jeho maminou jsme prohodily par slov o pocasi a nadchazejicim dnu, zatimco batole se vesele pustilo do inspekce skrine jeho rodicu. Vzhledem k tomu, ze pro nej to bylo teritorium zcela nove a neprozkoumane, peclive prebiralo kazdou vec. Ponozky, pasek ke kalhotum, ksiltovka, no trochu nuda, natahne tedy rucicku o kousek dal, dalsi ponozky, dalsi ksiltovka, VIBRATOR!!!!! Batole samozrejme okamzite zpozorni a zkouma ten neznamy predmet, ktery prave kolumbovsky objevilo. Neni to Lego. Neni to ani vlacek. Ani to nevydava zadny zvuk. Po chvilce vahani batole zacne se svou novou hrackou hrdinsky sermovat. Ano, bude to mec!

Mne tuhne krev v zilach, a tak se zoufale snazim nejak odvest jeho pozornost. “Karlickuuuuuu, vlaceeeeeek, tadyyyyyyy, uz zase jezdiiiiiiiiiii. A hele, mic! Pojd si s nim kutalet!”, snazim se ze vsech sil. Plazim se po podlaze a vydavam vselijake zvuky a pazvuky a snazim se to neposlusne batole rozptylit. Avsak marne. Z Karlicka se v mziku stava samuraj a jeho mec lita vzduchem na vsechny svetove strany. Opravdu nevim, jak toho pacholika presvedcit, aby slozil zbran a venoval se radeji dal svemu vlacku. Sama jsem ji z tech jeho malych chapadel vyjimat rozhodne nechtela. On by se urcite hlasite rozerval na cele kolo, ze ho pripravuji o jeho novou senzaci, coz by urcite nemohlo ujit jeho mamine, ktera by vtrhla do loznice a pristihla me v jeho pritomnosti s touto “hrackou” v ruce. Uz jsem se pomalu videla v hlavnim zpravodajstvi CNN, jak me jako nejvetsiho pedofila odvadeji v poutech do kriminalu, kdyz v ten okamzik opravdu do loznice vlitla jeho mamina – nastesti jeste se zubnim kartackem stale zaborenym v dutine ustni. Musela zahlednout sveho maleho samuraje, jak se vsi vervou a ve vsi krase provetrava jeji vibrator. Zakernou zbran mu okamzite vytrhla z jeho rucicek, strcila zpet do skrine (tentokrat uz do vyssi policky), neco procedila s tim kartackem mezi zuby a zase rychle zapadla zpet do koupelny. Pridusena smichy, radeji jsem hned popadla batole, odnesla jej do obyvaku a posadila pred televizi. Mela jsem velke stesti, ze zrovna nebezeli Power Rangers (tusim, ze v Cechach jsou to Strazci vesmiru). Maji totiz “Power Sword” – Mocny Mec. Jeste by se batole po tom svem mocnem meci zacalo shanet. A to by pak mohl byt pekny mazec.

Autor: Lenka Leon | čtvrtek 20.9.2007 5:39 | karma článku: 21,48 | přečteno: 2196x
  • Další články autora

Lenka Leon

Jazykové salto mortale aneb Máš dvě velký koule?

Vy, kteří jste se někdy učili cizím jazykům, mi dáte za pravdu, že občas z nás neúmyslně vypadnou zkomoleniny, které nás nejednou dostanou do svízelných situací. Sama jich mám pár na svém kontě, ale dnešní blog bude o mojí kamarádce. Jmenuje se Andrea a je to veselá kopa. Procestovala už snad celej svět a kromě toho, že je to krásná ženská, její srdce je velikosti Texasu a okolních států a to rozdává na všechny strany. Občas je roztržitá a zkomolí nějaké to slovíčko - a já mám pak o čem psát.

22.4.2012 v 8:17 | Karma: 18,75 | Přečteno: 1081x | Diskuse| Ostatní

Lenka Leon

Pět mladých, krásných a svižných námořníků

Loni jsme se s mou kamarádkou Petrou rozhodly vyrazit na výlet na jih, do mexického Caba. Vydaly jsme se do pouště mezi obří kaktusy. Okoštovaly několik druhů tequilly. Ale hlavně nás zlákalo moře a dvě jachty America's Cup, které zrovna zakotvily právě v tomhle přístavu. Cíl byl jasný - vyhrát závod nad druhou jachtou. Pod dozorem pěti mladých, krásných a svižných námořníků jsme ještě s dalšími čtyřmi soutěžícími zaujali naše čestná místa na lodi a s vervou jsme tahali za lana a poctivě plnili všechny jejich pokyny. Potom jsme se všichni poplácali po zádech, když naše jachta jako první doplula k vítězné bóji.

25.8.2011 v 7:16 | Karma: 14,05 | Přečteno: 2020x | Diskuse| Cestování

Lenka Leon

Moje nebojácná kamarádka Lucka

Tahle moje kamarádka, to je vám taková odvážná školačka. Umí naprosto ďábelskou česnekovou pomazánku. Jeden čas pracovala ve vězení. A nepřejte si být tím hajdalákem, co ji jednou přepadnul v noci na parkovišti.

11.2.2011 v 7:15 | Karma: 21,83 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Osobní

Lenka Leon

Můj život v milostném trojúhelníku aneb nic netrvá věčně...

... ani láska k slečně. "Bob sedí před tvým bytem a čeká na tebe", pípla mi tuhle textovka od bývalé sousedky. Ach tak! Záletníkovi se zastesklo po mojí laskavé náruči. Jenže ouha. Pozdě bycha honiti. Jednoho dne mi došlo, že musím s životem v milostném trojúhelníku skoncovat. Jednou provždy.

15.1.2011 v 7:31 | Karma: 22,23 | Přečteno: 3047x | Diskuse| Osobní

Lenka Leon

Nase multi kulti kancelar

"Deti cerne, zlute, bile, kazde v jinem svetadile". Zpivali jsme si zvesela na zakladni skole v hudebce. Nase kancelar je pestrobarevna a sklada se hned z nekolika svetadilu. Jak si tam pod jednou strechou zijeme?

14.5.2010 v 7:09 | Karma: 21,34 | Přečteno: 2647x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  12:23

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:20

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

TOP 09 padají preference, Langšádlová si vytáhla Černého Petra, říká politolog

25. dubna 2024  12:16

Ministryně pro vědu a výzkum Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě. Rozhodla se podat demisi....

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno 

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3853x
Jsem jednou z davu tech mnoha "Husakovych deti" co ma hlavu v oblacich, nohy v toulavych botach, a srdce v San Francisku. "One day if I do go to heaven, I'll look around and say: "It ain't bad, but it ain't San Francisco."